Các sản phẩm đã được mua
Tổng tiền:

DRAGON BALL Z: KAKAROT + A New Power Awakens Set---TẠM HẾT HÀNG

Giá: 1.090.000₫

Tổng quan

Release date: September 24, 2021.  Players:1 player.  Supported Languages: English, French, German, Italian, Spanish, Portuguese, Russian

Nội dung: 
  • Không giống các game đối kháng Dragon Ball khác, trò chơi này cho phép bạn điều khiển một nhân vật và đi theo một mạch nội dung giống với những gì được miêu tả trong truyện tranh.
  • Một điều đặc biệt thú vị mà game thủ và fan hâm mộ có thể nhận thấy đó là có thể chơi được trong Dragon Ball Z: Kakarot . Mặc dù ban đầu có nguồn tin cho rằng người chơi sẽ chỉ được đóng vai Goku trong Dragon Ball Z: Kakarot tuy nhiên giờ đây chúng ta đã biết rằng Gohan, Piccolo và Vegeta cũng sẽ đóng vai trò là những nhân vật có thể chơi được. Ngoài ra, các nhân vật như Chiaotzu, Krillin, Tien Shinhan và Yamcha sẽ hỗ trợ người chơi chiến đấu trong suốt Dragon Ball Z: Kakarot .

Relive the story of Goku and other Z Fighters in DRAGON BALL Z: KAKAROT!
THE GAME

  1. • Experience the story of DRAGON BALL Z from epic events to light-hearted side quests, including never-before-seen story moments that answer some burning questions of DRAGON BALL lore for the first time!
  2. • Play through iconic DRAGON BALL Z battles on a scale unlike any other. Fight across vast battlefields with destructible environments and experience epic boss battles against the most iconic foes (Raditz, Frieza, Cell etc.). Increase your power level through RPG mechanics and rise to the challenge!
  3. • Don’t just fight as Z Fighters. Live like them! Fish, fly, eat, train, and battle your way through the DRAGON BALL Z sagas, making friends and building relationships with a massive cast of DRAGON BALL characters.

A NEW POWER AWAKENS SET

  1. • Go beyond the history of DRAGON BALL Z and experience 2 additional boss battles, with the New Power Awakens set! Master the power of the gods to challenge Lord Beerus and go even beyond to fight Golden Frieza with the power of Super Saiyan Blue!